VORES DIRIGENT

Siden efteråret 2006 har Julie Smed Jensen været kordirigent for Paradox.

Julie fortæller om sit arbejde med kor:

”Jeg er motiveret af at arbejde seriøst og fordybet, og at bringe kor-instrumentet og korsangen ud i vidt forskellige sammenhænge. Indadtil i et kor er vi mange forskellige mennesker, der sammen skaber lyden og udtrykket i fællesskab. Denne mangfoldighed kan vi også sætte i spil i vores omverden, hvad enten det er i processen med at samle et mangfoldigt publikum på tværs af generationer og sociale skel, eller det er i samarbejde med forskellige parter omkring den samlede kunstneriske helhed”.

Julie er uddannet Musikpædagogisk Kandidat i Korledelse fra Aalborg Universitet.

Julie arbejder bl.a. i Vallensbæk kommune som Musik- og kulturfagskonsulent for 0-18 års området samt som korleder i folkeskolerne i Åben skole samarbejdet.

Julie har uropført korværker af bl.a. Per Skriver, John Frandsen, Bertel Brodersen, Erik Bach, Peter Brem, Peter Bruun samt komponistforeningerne NUT (Nordjyllands Unge Tonekunstnere) og KOMVEST (Vesterbro Komponistforening).

I efteråret 2012 startede Julie fællessang på Reden, Vesterbro i forbindelse med et radiodokumentarprojekt for Radio24syv. Sangens fællesskab og glæde har ledt til, at Julie fortsat er i samarbejde med Reden om fællessang bl.a. i forbindelse med den årlige “Redens Julekoncert”, der sendes på Radio24syv.