NYE SANGERE

Vil du gerne optages i Koret Paradox er du meget velkommen til at sende os en mail med et par linjer om din korbaggrund og stemmetype (1. sopran, 2. sopran, 1. alt osv.) til kontakt@koretparadox.dk. Så sætter vi dig på korets venteliste og kontakter dig næste gang, vi åbner for optagelse.

Du skal have nodekendskab og en god stemme for at blive optaget i koret.

Du vil blive inviteret til at deltage i 3 korprøver for at se/høre koret an – og omvendt. Herefter skal du til en optagelsesprøve hos kordirigenten og et par medlemmer af koret.

Paradox øver onsdage aftener i Mariakirken på Vesterbro. Vi har 5-9 koncerter (inkl. deltagelse i forskellige arrangementer) årligt og 1-2 øve-weekender.

Koret har en selvvalgt bestyrelse og ved den årlige generalforsamling har vi også et kormøde, hvor korets medlemmer engageret deltager i debatten om: hvem vi er, hvad vi vil og hvor, vi er på vej hen.

Vi har udvalg som: Fondsudvalg, konceptudvalg, en nodeborgmester og ikke mindst en kageborgmester, som holder styr på, hvem der har kage med til den ugentlige korprøve. Ud over at gøre det, der er vigtigst, nemlig at synge sammen, mødes vi også på tværs af stemmegrupper og er selv med til at skabe fremtiden og retningen for koret. Her er det lysten og dedikerede udvalg, der driver værket.