Hvad gør vi

Udvalgte korsangere og venner af koret fortæller følgende om Koret Paradox:
Hvad gør vi
 • Jeg synger i Koret Paradox, fordi det er blevet en del af mit liv, et pusterum,  legeplads og platform for personlig udvikling. At synge i kor er ikke min fritidsaktivitet, men en del af min identitet!

  Jeannet
  Alt
 • Paradox er mit onsdagsfrirum, hvor jeg udfordres og lærer nyt – samtidig med, at jeg kan slappe af, og tænke på en helt anden måde end i mit arbejde.”

  Mette
  Sopran
 • ”Paradox danner for mig rammen om et særligt fællesskab, hvor mennesker med meget forskellig baggrund kan dele sang og musikglæden. Koret har gennem de sidste 14 år været min musikalske familie, har givet mig en masse fantastiske oplevelser og sociale relationer.

  Anne Sofie
  Alt
 • “De gange vi har arbejdet sammen har jeg bidt mærke i korets evne til at klinge virkelig godt uanset sværhedsgrad. Engagement, virkelig god stemning og lyst til at lege er ligeledes ord, jeg forbinder med Paradox.”

  Olivier Antunes
  Pianist og organist
 • “I mit arbejde med Koret Paradox og Julie Smed Jensen, hvilket strækker sig over ti år, har jeg altid mødt venlige, meget engagerede og åbne mennesker med god humor, at koret så samtidig synger på et meget højt og sikkert niveau har gjort mit arbejde let og siger vist det hele…..”

  Thomas Hovaldt
  Koncertarrangør